Валута
BGN
  • EUR
  • BGN
Меню
Профил
Език
Начало Храни и напитки Пробиотична напитка от червено цвекло х 300 мл SIFA ANA | Fermented Beets root drink

Пробиотична напитка от червено цвекло х 300 мл SIFA ANA | Fermented Beets root drink

-9%
Цена: 5.94 лв. €3.04
Каталожна цена: 6.53 лв. €3.34
Отстъпка: 0.59 лв. (9%)
  • Код:
    814173 SIAF
  • Тегло:
    0.425 кг
Натурална ферментирала течност, получена чрез млечнокисела ферментация на червено цвекло, без изкуствени консерванти и оцветители. Съставът включва чист сок от червено цвекло и активни пробиотични микроорганизми. Тя подпомага баланса на чревната микрофлора, стимулира храносмилането и имунната защита, подпомага детоксикацията и подпомага кръвообращението благодарение на фитонутриенти и нитрати в цвеклото. Препоръчваната доза обикновено е 50–100 мл дневно, да се приема самостоятелно или разредена с вода, предимно сутрин или преди хранене.

✔ Има в наличност/ На склад

Поръчай по телефон 0887 15 0005
Добави в желани
Информация за Съответствие

Şifa Ana®  Pancar Kvass 

Пастьоризирана пробиотична напитка с червено цвекло 

300 ml


Подобрява храносмилането, укрепва имунитета и детоксикира организма

Pancar Kvass е натурална пробиотична напитка, вдъхновена от традиционните рецепти за ферментиралите храни и напитки. Приготвя се, чрез естествена ферментацията на червено цвекло, която запазва всички ценни хранителни вещества и биоактивни съединения.

Напитката е пастьоризирана, което осигурява по-дълъг срок на годност, без да компрометира ценните ѝ свойства. Тя е богат източник на пробиотици, антиоксиданти, витамини и минерали, които допринасят за цялостното благосъстояние на организма.

Ползи от консумацията на Pancar Kvass:

  • Подпомага храносмилането – благодарение на съдържащите се пробиотични бактерии, напитката балансира чревната микрофлора, подобрява храносмилателните процеси и редуцира подуването и дискомфорта.

  • Стимулира детоксикацията – червеното цвекло е богато на беталаини – мощни антиоксиданти, които подпомагат пречистването на черния дроб и изхвърлянето на токсини от организма.

  • Подобрява кръвообращението – естествените нитрати в цвеклото съдействат за разширяване на кръвоносните съдове, като подпомагат нормалното кръвно налягане и повишават доставката на кислород до клетките.

  • Повишава енергията и издръжливостта – благодарение на естествените нитрати, напитката подобрява физическата издръжливост и снабдяването на мускулите с кислород.

  • Укрепва имунната система – съдържащите се витамини и минерали, включително витамин С, желязо и фолиева киселина, подкрепят имунната функция и повишават защитните сили на организма.

  • Подпомага здравето на черния дроб – беталаините и фибрите в червеното цвекло подпомагат пречистването на черния дроб и намаляват натоварването му.

  • Поддържа алкално-киселинния баланс – благодарение на естествените алкални свойства, Pancar Kvass помага за регулиране на рН нивата в организма.

  • Благоприятен за кожата – антиоксидантите и пробиотиците помагат за намаляване на възпаленията, подобряване на състоянието на кожата и намаляване на акнето.

Червеното цвекло – природен източник на здраве

Червеното цвекло е познато като супер храна с множество полезни свойства. Богато е на витамини (А, В6, С, К), минерали (калий, магнезий, желязо), фибри и антиоксиданти. Основната активна съставка – беталаин, придава характерния наситен червен цвят и има мощно противовъзпалително и детоксикиращо действие.

Ползи на червеното цвекло:

  • Подобрява циркулацията и поддържа сърдечно-съдовото здраве чрез естествени нитрати, които регулират кръвното налягане.

  • Подпомага функциите на черния дроб чрез стимулиране на жлъчните сокове и изчистване на токсините.

  • Повишава издръжливостта и енергията – проучвания показват, че цвеклото подобрява спортните постижения и намалява умората.

  • Подкрепя здравето на стомашно-чревния тракт чрез фибри, които подобряват перисталтиката и предотвратяват запека.

Пробиотични бактерии – основата на здравословния микробиом

Ферментационният процес на Pancar Kvass създава благоприятна среда за развитието на полезни млечнокисели бактерии, които играят ключова роля за здравето на червата.

Ползи на пробиотиците:

  • Подобряват чревния баланс – помагат за възстановяване на здравословната микрофлора и намаляват риска от храносмилателни разстройства.

  • Укрепват имунната система – 70% от имунитета ни се намира в червата и добрите бактерии са от съществено значение за защитата срещу инфекции.

  • Намаляват възпалителните процеси – особено при хора, страдащи от синдром на раздразненото черво или други храносмилателни проблеми.

  • Подобряват усвояването на хранителните вещества – подпомагат синтеза на витамини и усвояването на минерали от храната.

Как да консумирате Pancar Kvass?

За оптимални резултати, препоръчителният прием от напитката е 100-150 мл дневно, като може да бъде консумиран чист или разреден с вода. Най-добрият момент за прием е сутрин на гладно, за да се активира храносмилателната система.

Съставки: Червено цвекло (Beta vulgaris), каменна сол, пречистена вода.

Препоръка за употреба: Препоръчва се да се консумира студен. Разклатете бутилката преди употреба.

Съхранение: На сухо място, далеч от пряка слънчева светлина. На място, недостъпно за деца.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Şifa Ana Sağlıklı Bitkiler, Турция